بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر موز و آلوورا

  • بازدید: 6631
دسر موز و آلوورا

دسر موز و آلوورا

دسر موز و آلوورا

  1. مواد لازم:
    ژله آلوورا.....یک بسته
    آب جوش.....یک لیوان
    آب سرد......یک لیوان
    ژله موز.......یک بسته
    آب جوش....یک لیوان
    شیر..........یک لیوان
    موز...........به تعداد لازم
    گردو.........به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    ته قالب مورد نظر را موز و گردو بچینید.سپس چند قاشق ژله آلوورای به دمای محیط رسیده را روی موزها و گردوها ریخته و میگذاریم داخل یخچال تا بسته شود.اگر همه مواد ژله را بریزید، موزها و گردوها بالا می آیند.
    پس از تثبیت جای موز و گردو در ته ظرف، بقیه ژله آلوورا را ریخته و مجددا داخل یخچال قرار میدهیم. سپس یک بسته ژله موز را با یه لیوان آب جوش و یک لیوان شیر که به دمای محیط رسیده مخلوط کرده و روی ژله قبلی می ریزیم.
    نکته: دقت کنید که پودر ژله موز را با هم زدن زیاد کاملا در داخل آب جوش حل کنید طوری که مایع بدست آمده داغ نباشد و رو به سردی برود. حتما حتما شیر دمای محیط داشته باشد. پس از اضافه کردن شیر سرد خواهید دید که مایعتون حالت بریده شده . ولی باز هم مهم نیس و میتونید آن را از یک صافی رد کرده و به یه مایع یک دست دست یابید.فقط یه کم زحمتتون زیاد شده وگرنه انفاق غیر قابل جبرانی نیوفتاده.
    سفره هاتون رنگین


    گردآوری : تحریریه