بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

  • بازدید: 86
پاناکوتا توت فرنگی

پاناکوتا توت فرنگی

پاناکوتا توت فرنگی

  1. مواد لازم:


    شكلات تخته اي سفيد ١٠٠ گرم 
    شير دو ليوان 
    شكر ٤ ق غذاخوري 
    ژلاتين ٢ ق غذاخوري 
    خامه صبحانه يك بسته دويست گرمي 
    اسانس توت فرنگي چند قطره
    مارمالاد توت فرنگي نصف پيمانه


    طرز تهیه:


    ابتدا خامه رو روي حرارت كم اب كردم بعد شير و اضافه بعد شكر تا يكدست بشه شكلات را بن ماري كرده و اضافه ميكنيم 
    ژلاتين و با نصف ليوان اب بن ماري كردم شفاف شد داخل دسر ريختم و هم زدم و داخل قالب ريختم 
    من از چند قطره رنگ خوراكي هم استفاده كردم .

     حدودا ٣ ساعت طول ميكشه تا در يخچال اماده بشه