بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر پودینگ وانیلی

  • بازدید: 630
دسر پودینگ وانیلی

دسر پودینگ وانیلی

دسر پودینگ وانیلی

  1. مواد لازم برای 2 نفر:


    شکر 1/2 پیمانه
    شیر 2 و 1/4 پیمانه
    نشاسته ذرت 2 قاشق
    آرد 3 قاشق
    تخم مرغ 1 عدد
    کره 2 قاشق
    وانیل 1/4 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:


    نشاسته و آرد و نصف شکر را داخل تابه ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید، تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا کف کند و فرم بگیرد. در یک ظرف جداگانه، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. نصف شکر را روی تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
    مخلوط شیر و نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
     مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوشبریزید وچند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حال کره را اضافه کنید. 
    پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخجال قرار دهید تا خنک شود.
    نکته: 
    برای جایگزین کردن نشاسته ذرت می توانید از نشاسته گندم استفاده کنید.