بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه موس کیک شکلاتی

  • بازدید: 85
موس کیک شکلاتی

موس کیک شکلاتی

موس کیک شکلاتی

  1. مواد لازم سیروپ شکلات:


    شیر:150 گرم
    شکر:50 گرم
    پودر کاکائو:1قاشق غذاخوری


    طرز تهیه سیروپ شکلات:


    تمام مواد رو روی حرارت بزارین و باهم مخلوط کنین و وقتی کاملا شکر داخل شیر و پودر کاکائو حل شد از روی حرارت بردارین و بزارین کنار.


    مولا لازم لایه کیک:


    ارد:125 گرم
    پودرکاکائو:20 گرم
    شکر:70 گرم
    بکینگ پودر:1قاشق چایخوری
    نمک:1پینچ
    روغن مایع:60 گرم
    تخم مرغ:2 عدد
    شیر:120 گرم


    طرز تهیه لایه کیک:

     

    شکر و تخم مرغ ها روبا سرعت تند همزن بزنین تا کرمی و کشدار بشه.بهش شیر و روغن مایع رو اضافه کنین و مخلوط کنین و درنهایت مواد خشک رو داخلش الک کنین و داخل رینگ یا قالب کمربندی 20 سانت که کفش کاغذروغنی انداختین مواد رو بریزین و با دمای 170 درجه به مدت 15 دقیقه بپزین.به محض اینکه کیک رو از فر دراوردین بدون اینکه کیک رو از قالب جدا کنین با سیخ چوبی روش سوراخ ایجاد کنین و سیروپ شکلاتی سرد شده رو روش بریزین و بزارین تا کاملا خنک بشه.


    مواد لازم موس شکلات:


    شیر:130 گرم
    زرده تخم مرغ:2 عدد
    شکلات تلخ:160 گرم
    خامه 33 درصد سوربن کاله: 250 گرم


    طرز تهیه:


    شیر و زرده تخم مرغ رو روی حرارت ملایم بزارین و مدام هم بزنین تا بوی خامی زرده گرفته بشه و به یه غلظت تقریبا ملایمی برسه. یعنی وقتی با لیسک از مواد برمیدارین مواد به صورت یه لایه نازک روی لیسک بمونه و نباید خیلی شل و ابکی بشه.
    حالا مخلوط داغ زرده و شیر رو روی شکلات تلخ میریزیم و هم میزنیم تا شکلات با حرارت مایع،ذوب و حل بشه و درنهایت خامه سوربن 33 درصد کاله رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. و درنهایت مخلوط موس شکلاتی رو،روی کیک خنک شده داخل قالب میریزیم و داخل یخچال چند ساعت بهش استراحت میدیم.و بعد قالب کمربندی یا رینگ رو از دورش جدا میکنیم و پودر کاکائو رو روی موس الک میکنیم. 

    نوش جان.