بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دونات خونگی

  • بازدید: 23
دونات خونگی

دونات خونگی

دونات خونگی

  1. مواد لازم:

    شیر ولرم ۱ پیمانه
    خمیر مایه ۱ ق غ
    شکر ۱ ق غ
    تخم مرغ ۲ عدد
    نمک نصف ق چ
    شکر ۳ ق غ
    کره ۷۰ گرم
    آرد ۳/۵ تا ۴ پیمانه


    طرز تهیه:

    در مرحله اول شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را در یک ظرف مناسب باهم مخلوط میکنیم هم میزنیم، سپس در آن را می گذاریم تا عمل آید.

    بعد تخم مرغ ها را تو یه کاسه میریزیم با چنگال هم میزنیم تا از لختگی در بیاید، سپس بهش شکر و اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد کره به دمای محیط رسیده رو بهش اضافه میکنیم .

    بعد از اینکه خوب کره و تخم مرغ و شکر مخلوط شد بهش آرد و نمک را اضافه میکنیم و ورز میدیم . ۳ لیوان آرد را همون لحظه به مواد تخم مرغی اضافه میکنیم و لیوان چهارم کم کم اضافه میکنیم و خمیر را ورز میدهیم تا جایی که به دستمون نچسبد.

    حالا روی خمیر و میپوشونیم و می گذاریم یک ساعت استراحت کند.

    بعد از استراحت خمیر آن را به سایز دلخواه شکل میدهیم و کنار می گذاریم  برای استراحت دوم به مدت ۳۰ دقیقه.

    بعد از اینکه استراحت مرحله دوم به اتمام رسید، دونات ها را توی روغن سرخ میکنیم .

    تزئین گاناش بستگی به سلیقه و ذایقه خودتون دارد و همچنین می‌توانید از پودر قند و یا از انواع شکلات و یا کرم استفاده کنید.
    نوش جان.