مواد لازم:
برای خمیر:
سیب زمینی متوسط پخته که سرد شده سه عدد
نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر
ارد سوخاری ۲ ق غ
نمک، فلفل، پاپریکا، پولبیبر به مقدار لازم
برای مواد میانی:
پنیر پیتزا
ذرت
میتونید به این ترکیب مرغ پخته ریز خرد شده هم اضافه کنید
برای مواد رویی:
تخم مرغ 2 عدد
ارد سوخاری مخصوص به مقدار لازم
طرز تهیه:
همه مواد سیب زمینی پخته و نشاسته ذرت و ارد سوخاری و نمک و فلفل و پاپریکا و پولبیبر را ترکیب و ورز بدید.
من هر کدوم رو ۴۵ گرمی برداشتم و داخلش مرغ پخته ذرت و پنیر پیتزا گذاشتم. میتونید فقط پنیر بزارید یا هر چیزی که دوست دارید بعد خوب فشرده و گرد کنید و درزهاشو بگیرید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
دو تا تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد. هر توپک را اول توی مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر سوخاری. به دستتون باید کاور با پودر سوخاری باید خشک باشه. میتونید این مراحل رو یه روز قبلم انجام بدید و فردا سرخش کنید.
روغن سرخ کردنی رو بزارید داغ شه بعد توپک ها را توش انداخته و دو دقیقه تایم بدید که سرخ شن حرارت باید متوسط باشد.
روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافه ش بره و آماده سرو هست.
نوش جان.