بستن

آشپزی

طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری

  • بازدید: 23
توپک سیب زمینی سوخاری

توپک سیب زمینی سوخاری

توپک سیب زمینی سوخاری

  1. مواد لازم:

    برای خمیر:
    سیب زمینی متوسط پخته که سرد شده سه عدد
    نشاسته ذرت ۲ ق غ سرپر
    ارد سوخاری ۲ ق غ

    نمک، فلفل، پاپریکا، پولبیبر به مقدار لازم

    برای مواد میانی:
    پنیر پیتزا
    ذرت
    میتونید به این ترکیب مرغ پخته ریز خرد شده هم اضافه کنید

    برای مواد رویی:
    تخم مرغ 2 عدد
    ارد سوخاری مخصوص به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    همه مواد سیب زمینی پخته و نشاسته ذرت و ارد سوخاری و نمک و فلفل و پاپریکا و پولبیبر را ترکیب و ورز بدید.

    من هر کدوم رو ۴۵ گرمی برداشتم و داخلش مرغ پخته ذرت و پنیر پیتزا گذاشتم. میتونید فقط پنیر بزارید یا هر چیزی که دوست دارید بعد خوب فشرده و گرد کنید و درزهاشو بگیرید و یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

    دو تا تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد. هر توپک را اول توی مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر سوخاری. به دستتون باید کاور با پودر سوخاری باید خشک باشه. میتونید این مراحل رو یه روز قبلم انجام بدید و فردا سرخش کنید.

    روغن سرخ کردنی رو بزارید داغ شه بعد توپک ها را توش انداخته و دو دقیقه تایم بدید که سرخ شن حرارت باید متوسط باشد.

    روی دستمال کاغذی بزارید تا روغن اضافه ش بره و آماده سرو هست.

    نوش جان.