بستن

آشپزی

طرز تهیه لقمه سیب زمینی

  • بازدید: 25
لقمه سیب زمینی

لقمه سیب زمینی

لقمه سیب زمینی

  1. مواد لازم:

    برای مواد داخلی:
    سیب زمینی آب‌پز دو تا سه عدد
    پیاز بزرگ یک عدد
    روغن کمی
    پنیر پیتزا مقداری
    نمک و فلفل سیاه و قرمز مقداری

    برای سس:
    یک پیمانه آب گازدار
    یک پیمانه روغن زیتون یا روغن مایع
    یک ق غ سرکه
    یک ق غ آرد
    یک ق غ نشاسته ذرت

    ورقه خمیر باقلوا يا يوفكا شش تا هشت ورق


    طرز تهیه:

    سیب زمینی ها را آب پز کنید، بعد که خنک شد رنده کن یه دونه پیاز بزرگ را ریز خرد کنید و در روغن زیتون یا هر روغنی که دوست دارید کمی سرخ کنید. خنک که شد بریزید روی سیب زمینی های رنده شده.

    کمی پنیر پیتزا رنده شده نمک فلفل سیاه و فلفل قرمز هم اضافه و مخلوط کنید.

    مواد سس را مخلوط کنید.

    حالا یک ورق یوفکا را از وسط تا کرده و برش های باریک بزنید. البته که سایز بورکها بستگی به خودتون دارد، من ریز در نظر گرفتم.
    از سس به خوبی با فرچه روی خمیرها بزنید.

    حالا از مواد میانی ابتدای برشها بذار و مثل سمبوسه تا کنید.

    حالا با یه فاصله کم تو سینی بچینید تا به هم نچسبن و خوب ترد شوند.

    تقریبا شش تا هشت تا ورقه خمیر باقلوا يا يوفكا لازم دارید.

    كل موادت رو که پیچیدید و تو سینی گذاشتید، باقی مانده سس را با فرچه روی همه ی بورکها بزنید.

    بگذارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه، تا خوب طلایی و کریسپی شوند.

    نوش جان.