مواد لازم برای درست کردن کاسه شکلاتی دو رنگ :
شکلات سفید و سیاه به میزان لازم
بادکنک سایز بزرگ وکوچک 1 عدد
کاغذ روغنی 1 ورق
طرز تهیه :
ابتدا شکلات سفید و سیاه را به روش بن ماری آب می کنیم. در روش بن ماری شکلات را داخل یک کاسه پیرکس ریخته و کاسه را روی کتری در حال جوش گذاشته و به تدریج شکلات را هم می زنیم تا کاملا آب شده و به یک مایه یک دستی تبدیل شود. البته می توانید شکلات را هم داخل مایکروویو گذاشته و آب کنید.
سپس بادکنک را باد کرده و از انتها آن را درون یک کاسه قرار می دهیم.با پارچ کوچک به صورت دورانی روی بادکنک اول شکلات سیاه و سپس شکلات سفید را میریزم.این کار را یکی در میان با شکلات سیاه و سفید انجام می دهیم.سپس بادکنک را داخل یخچال به مدت 3 الی 4 ساعت می گذاریم تا شکلاتها کاملا سفت شوند.
بادکنک را از یخچال بیرون آورده و روی کاغذ روغنی مقداری شکلات آب شده را به عنوان پایه کاسه میریزیم.سپس بادکنک را برعکس روی شکلات آب شده گذاشته و مجددا درون یخچال می گذاریم. بادکنکهای دیگررا هم به همین روش و طبق شکل درست میکنیم .
در انتها بادکنک را با سوزن سوراخ کرده و داخل کاسه های شکلاتی تان را پر از میوه های خوشمزه کنیدو یا در ان بستنی سرو کنید.
گردآوری: تحریریه