بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربای زغال اخته

  • بازدید: 515
مربای زغال اخته

مربای زغال اخته

مربای زغال اخته

  1. مواد لازم:

    زغال اخته نیم كیلو
    شكر 1 كیلو
    آب 4 پیمانه
    وانیل شكری 1/4 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:

    زغال اخته های رسیده را بشورید و هسته آنها را خارج کنید بعد با نیمی از میزان شکر گفته شده مخلوط کنید و بگذارید مدت 2 ساعت در یخچال بماند بعد از آن با مابقی شکر و آب ، وانیل آن را بپزید و اجازه دهید رنگ آن خوشرنگ شود و به اصطلاحی مربای شما جا بیافتد.


    نکته:

    برای جدا کردن هسته زغال اخته آن را 5 دقیقه درآب سرد خیس کنید سپس با چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید سپس از روی حرارت بردارید و کمی که خنک شد زغال اخته ها را با گوشتکوب بکوبید تا هسته ها به راحتی خارج شود.
    در زمان پخت در قابلمه را باز بگذارید.
    مربا را با شعله ملایم بپزید.
    مربای زغال اخته حتما باید چند روز داخل یخچال بماند سپس مصرف شود.


    منبع: خوراک