بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه طرز تهیه شیرینی قارچی

  • بازدید: 214
 طرز تهیه شیرینی قارچی

طرز تهیه شیرینی قارچی

طرز تهیه شیرینی قارچی

  1. مواد لازم جهت تهیه شیرینی قارچی برای 6 نفر :

    کره 100 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    شکر 1 لیوان
    نشاسته ذرت 400 گرم
    بیکینگ پودر 10 گرم
    آرد به میزان لازم
    پودر کاکائو یا پودر دارچین 2 قاشق غذا خوری
    آب 2 قاشق غذا خوری


    طرز تهیه شیرینی قارچی :

    کره، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کرده خوب هم میزنیم تا مخلوط کرمی مانند بدست بیاید.
    بعد نشاسته و پیکینگ پودر را اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم. آرد را کم کم اضافه میکنیم و مواد را مخلوط می کنیم تا زمانی که دیگر مخلوط به دست نچسبد .
    اگر لازم بود و دیدیم خمیر خیلی خشک شده آب را اضافه می کنیم . از خمیر به دست آمده به اندازه یک گردو یا کمتر برداشته و با دست گرد می کنیم.
    سپس دهانه یک بطری یا در نوشابه را داخل پودر کاکائو زده و آن را روی خمیر فشار می دهیم.
    بعد در سینی فر که چرب یا کاغذ روغنی پهن کردیم با فاصله می چینیم. به مدت 20-25 دقیقه در دمای 160 درجه و طبقه وسط فر می گذاریم


    منبع : beryooni