بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه طرز تهیه کیک ارده

  • بازدید: 266
طرز تهیه کیک ارده

طرز تهیه کیک ارده

طرز تهیه کیک ارده

  1. مواد لازم برای 5 نفر :

    بیسکویت 2 بسته
    خامه 200 گرم
    ارده 200 گرم
    عسل 150 گرم
    کره 100 گرم
    گردو نگینی شده 100 گرم


    طرز تهیه :

    بیسکویت را در غذاساز ریخته پودر میکنیم و کره را اضافه میکنیم با دور آرام میزنیم بعد ارده مان را میریزیم من از حلوا ارده استفاده کردم.
    مواد را از غذاساز خارج میکنیم داخل یک کاسه نسبتا بزرگ میریزیم خامه و گردو اضافه میکنیم مرتبا هم میزنیم تا حالت خمیری دربیاید، در قالب مورد نظرمان کاغذ روغنی می اندازیم.
    کل ظرف باید از کاغذ پوشیده باشد مواد داخلش ریخته با دست فشار می دهیم تا خوب همه جا ظرف پر شود دو ساعت داخل فریزر می گذاریم بعد داخل ظرف مورد نظرمان برمیگردانیم کاغذهای آن را جدا میکنیم 1 ساعت هم داخل یخچال می گذاریم. من روی آن یک خورده شکلات ریختم با مغزها تزینش کردم .
    * این کیک خیلی پرکالری و شیرین هست مناسب برای صبحانه است .


    منبع : beryooni