بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه  طرز تهیه شیرینی قهوه

  • بازدید: 230
 طرز تهیه شیرینی قهوه

 طرز تهیه شیرینی قهوه

 طرز تهیه شیرینی قهوه

  1. مواد لازم :

    کره 90 گرم
    وانیل 1/4 قاشق چایخوری
    پودر قند 55 گرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    پودر قهوه فوری 1/5 قاشق مرباخوری
    آب داغ 1 قاشق مرباخوری
    آرد سفید 235 گرم


    طرز تهیه :

    پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.

    آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.

    سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.


    نکته:

    برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.


    منبع : chibokhorim