بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر پسته

  • بازدید: 409
دسر پسته

دسر پسته

دسر پسته

  1. مواد لازم:

    ▫️آب : 850 میلی لیتر
    ▫️مغز پسته : 225 گرم
    ▫️شیر خشک پرچرب : 225 گرم
    ▫️شکر : 500 گرم
    ▫️هل با دانه های له شده : 2 عدد
    ▫️گلاب : 2 قاشق غذاخوری
    ▫️زعفران نساییده : مقداری
     


    مواد لازم برای تزیین:

    ▪️بادام پرک : 25 گرم
    ▪️برگ نعناع : مقداری
     


    طرز تهیه:

    🔸1. حدود 600 میلی لیتر و یا 1 پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد . پس از جوش آمدن آب, قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت 5 دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آن ها را جدا نمایید.

    🔸2. پسته ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.

    🔸3. شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.

    🔸4. جهت تهیه شربت, باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود, هل, زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.

    🔸5. شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.

    🔸6. زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید, بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.

    ⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴

    ♦️به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید, بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آن هایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند