🔸1. حدود 600 میلی لیتر و یا 1 پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد . پس از جوش آمدن آب, قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت 5 دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آن ها را جدا نمایید.
🔸2. پسته ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.
🔸3. شیر خشک را به پسته افزوده و خوب با هم مخلوط نمایید.
🔸4. جهت تهیه شربت, باقی مانده آب و شکر را داخل ماهیتابه ای بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی که مایع شروع به سفت شدن نمود, هل, زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.
🔸5. شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و 5 دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده را کنار بگذارید تا کم کم سرد گردد.
🔸6. زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپ هایی کوچک دربیاورید و با بادام پرک و برگ نعناع تزیین نمایید. قبل از آن که آن را سرو نمایید, بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.
⚪️توصیه سرآشپز🔻🍴
♦️به جای این که پودر پسته آماده خریداری نمایید, بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آن هایی دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند