بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کاچی چهارمغز

  • بازدید: 740
کاچی چهارمغز

کاچی چهارمغز

کاچی چهارمغز

  1. مواد لازم:

    ▫️آردگندم کامل:4 ق غ سر پر
    ▫️روغن حیوانی:3 تا4 ق غ
    ▫️پودرگردوفندق بادام پسته :به نسبت دلخواه جمعا 1/2تا3/4 لیوان
    ▫️پودرهل سبز:1 ق چ
    ▫️زرچوبه:1/2ق چ
    ▫️زعفرون:1/2ق چ
    ▫️گلاب:4 ق غ
    ▫️نبات:150:گرم
    ▫️آب جوش:3لیوان
     


    طرز تهیه:

    🔸نبات رو داخل آب جوش حل میکنیم از صافی ردمیکنیم تانخش رو بگیریم زعفرون و گلاب رو به نبات و آب اضافه میکنیم و کنار میذاریم. 
    آرد رو داخل قابلمه تفت میدیم تا رنگش نخودی بشه پودر هل و زرچوبه رو بهش اضافه میکنیم کمی تفت میدیم بعد روغن و اضافه کرده و کمی بعد مغزهارو باآرد و روغن 30ثانیه تفت میدیم و شربت رو بهش اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا گلوله نشه بعد از کمی جوشیدن غلیظ میشه و کاچی خوشمزه و مقوی ما آمادس. این مقدار دو بشقاب کاچی بهتون میده.