بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه مربای هلو

  • بازدید: 568
مربای هلو

مربای هلو

مربای هلو

  1. مواد لازم:

    ▪️هلو پانصد گرم، 
    ▪️شكر سيصد گرم، 
    ▪️وانيل يك سوم قاشق مرباخورى، 
    ▪️زعفران دمكرده دو قاشق غذاخورى، 
    ▪️آبجوش يك پيمانه، 
    ▪️ليموترش يك عدد.
     


    طرز تهیه:

    🔸هلو ها را پوست گرفته، از وسط نصف كرده و هسته آن را بيرون مى آوريم. سپس نگينى خرد مى كنيم. شكر و آبجوش را اضافه كرده و روى شعله كم مى گذاريم تا خيلى ريز بجوشد و شهد كمى غليظ شود. وانيل و زعفران را اضافه مى كنيم. كف روى مربا را مى گيريم. 

    🔸تقريباً يك ساعت و نيم زمان مى دهيم تا به غلظت مورد نظر برسد. غلظت و چسبندگى آن را با ريختن شهد روى يك قاشق و سرد شدن چك مى كنيم. اواخر پخت آبليمو را اضافه كرده. پس از خنك شدن مربا را در شيشه خشك و تميز ريخته، درب آن را سلفون كشيده، بسته و در يخچال نگهدارى مى كنيم.