مواد لازم:
▪️هلو پانصد گرم،
▪️شكر سيصد گرم،
▪️وانيل يك سوم قاشق مرباخورى،
▪️زعفران دمكرده دو قاشق غذاخورى،
▪️آبجوش يك پيمانه،
▪️ليموترش يك عدد.
طرز تهیه:
🔸هلو ها را پوست گرفته، از وسط نصف كرده و هسته آن را بيرون مى آوريم. سپس نگينى خرد مى كنيم. شكر و آبجوش را اضافه كرده و روى شعله كم مى گذاريم تا خيلى ريز بجوشد و شهد كمى غليظ شود. وانيل و زعفران را اضافه مى كنيم. كف روى مربا را مى گيريم.
🔸تقريباً يك ساعت و نيم زمان مى دهيم تا به غلظت مورد نظر برسد. غلظت و چسبندگى آن را با ريختن شهد روى يك قاشق و سرد شدن چك مى كنيم. اواخر پخت آبليمو را اضافه كرده. پس از خنك شدن مربا را در شيشه خشك و تميز ريخته، درب آن را سلفون كشيده، بسته و در يخچال نگهدارى مى كنيم.