بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شربت گل محمدی (گل سرخ)

  • بازدید: 1232
شربت گل محمدی (گل سرخ)

شربت گل محمدی (گل سرخ)

شربت گل محمدی (گل سرخ)

  1. مواد لازم : (برای حدود 2 لیتر شربت )

    گل تازه محمدی نیم کیلو
    شکر 2 کیلو(حدود 7 پیمانه)
    آب 2 لیتر (حدود 8 پیمانه)
    جوهر لیمو یک قاشق مرباخوری


    طرز تهیه :

    ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم.


    اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید.


    تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند .
    و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود.



    حالا بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود.


    حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.


    نکات مهم :

    * این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.
    ** گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو ه ای شدن آن می شود.
    ** در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل می شود.
    ** رنگ طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ ما بین رنگ قرمز و گلبهی است.
    ** می توانید از رنگ های خوراکی برای رنگ شربت اضافه کنید .


    منبع : ashpazisevil