بعد تکه های شکلات رو داخل برش موز می چینیم.
موز ها رو یا داخل فویل می پیچیم یا مستقیم روی ذغال کباب می کنیم تا شکلات داخل موز ها آب شه و خود موز هم بپزه و نرم بشه.
دستورهای مختلفی برای این دسر هست .
می شه از شکلات های پولکی( چاکلت چیپس) یا شکلات تخته ای یا هر نوع شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید.
بعضیاشون کره بادام زمینی یا مارشمالو یا گردو خورد شده و نارگیل رنده شده هم روی شکلات ها می ریزند. روی موز کباب شده می ریزند.
در بعضی از دستورها هم شیر عسلی یادولسه دلچه یاسس کارامل روی موز کبابی می ریزند.
توعکس پایین , زیر موز یه تکه پنیر کباب شده هم هست:
منبع: mazehha