بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتا نسکافه ای

  • بازدید: 3729
پاناکوتا نسکافه ای

پاناکوتا نسکافه ای

پاناکوتا نسکافه ای

  1. مواد لازم:

    کافی میکس ..................................... 3 عدد
    خامه .............................................. 1 قاشق غذاخوری پر
    شیر .............................................. 1 پیمانه
    شکر .............................................. 2 قاشق غذاخوری
    پودر ژلاتین ..................................... 1 قاشق غذاخوری
    آب ............................................... 1 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    آب رادرون ظرفی ریخته وپودر ژلاتین را بر روی آن پاشیده تاحالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری آن را شفاف می کنیم و میگذاریم کنار تا کمی خنک شود بعد شیر وکافی میکس وشکر را باهم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار می دهیم تاشکر حل شود سپس از روی حرارت برداشته و زمانی که کمی خنک شد خامه را به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم دراین موقع زمان اضافه کردن ژلاتین به مخلوط رسیده وقتی ژلاتین را نیز اضافه کردیم مخلوط کرده و درون قالب موردنظر میریزیم و در یخچال میگذاریم وبعد از ۲ساعت در ظرف سرو برمیگردانیم. پاناکوتا را درطعم های مختلف شکلاتی وقهوه و... نیز می توان تهیه کرد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه