مواد لازم:
کافی میکس ..................................... 3 عدد
خامه .............................................. 1 قاشق غذاخوری پر
شیر .............................................. 1 پیمانه
شکر .............................................. 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ..................................... 1 قاشق غذاخوری
آب ............................................... 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آب رادرون ظرفی ریخته وپودر ژلاتین را بر روی آن پاشیده تاحالت اسفنجی پیدا کند. سپس به روش بن ماری آن را شفاف می کنیم و میگذاریم کنار تا کمی خنک شود بعد شیر وکافی میکس وشکر را باهم مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار می دهیم تاشکر حل شود سپس از روی حرارت برداشته و زمانی که کمی خنک شد خامه را به آن می افزاییم و خوب مخلوط میکنیم دراین موقع زمان اضافه کردن ژلاتین به مخلوط رسیده وقتی ژلاتین را نیز اضافه کردیم مخلوط کرده و درون قالب موردنظر میریزیم و در یخچال میگذاریم وبعد از ۲ساعت در ظرف سرو برمیگردانیم. پاناکوتا را درطعم های مختلف شکلاتی وقهوه و... نیز می توان تهیه کرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه