بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر ژله کاراملی

  • بازدید: 733
دسر ژله کاراملی

دسر ژله کاراملی

دسر ژله کاراملی

  1. مواد لازم:
    ژله قرمز
    بیسکوییت پتی پور
    کره
    شیره کارامل
    وانیل
    یک پاکت کارامل آماده
    دو لیوان شیر
    یک بسته خامه


    طرز تهیه:

    همانطور که میبینید برای مواد لازم مقدار را تعیین نشده. این مقدارها چشمی هستن و بسته به ذایقه خود میتوانید مقدار هر کدام از ردیف ها را کم یا زیاد کرده و از طعم آن لذت ببرید.
    ردیف اول ژله ساده می باشد.ردیف دوم بیسکوییت پتی پور را با کره و شیره ی کارامل و وانیل در میکسر ریخته و کاملا مخلوط میکنیم و روی ژله می ریزیم.
    ردیف سوم هم یک پاکت کارامل با دو لیوان شیر را روی گاز درست میکینم و بعد از سرد شدن یک بسته خامه صبحانه و چهار تا دونه بیسکوییت پتی پور را میکس کرده و روی مواد میریزیم و داخل یخچال گذاشته تاهم خنک شود و هم خودش را بگیرد.
    نکته: این دسر را هم میتوان در ظرف بزرگ و هم در ظرف های تک نفره سرو کرد.
    شیرین کام باشید.


    گردآوری : تحریریه نیمکد