مواد لازم:
▫️جوجه ۷۵۰ گرم الی ۱ کیلو گرم
▫️آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری
▫️نمک و فلفل و زعفران حل شده به دلخواه
▫️روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
▫️پیاز خرد شده ۲ عدد
طرز تهیه:
🔸جوجه را پس از شستشو و تمیز کردن به تکه هایی خرد می کنیم. سپس به نسبت هر یک جوجه ۲ قاشق روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران حل شده و پیاز خرد شده اضافه می کنیم و مواد را ۴ تا ۵ ساعت استراحت می دهیم.
🔸بعد قطعات جوجه را سیخ می کشیم و روی آتش یکنواخت می گذاریم و کمی آتش را باد می زنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم وقتی قطعات جوجه طلائی و برشته شد کباب ها را منظم به طوری که قطعات آن مشخص باشد در دیس چیدم و اطراف آنرا با نعناع و ترشی کلم تزئین کردم و تا قبل از سرد شدن سرو نمودیم.