مواد لازم:
▫️تخم مرغ سه عدد
▫️آرد دو پیمانه
▫️ماست پرچرب یک پیمانه
▫️روغن نصف پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️بکینگ پودر دو ق مرباخوری
▫️وانیل کمی
▫️گیلاس بدون هسته یک ونیم پیمانه
▫️رنده پوست پرتقال یک ق غذاخوری(به دلخواه)
طرز تهیه:
شکر ورنده پوست پرتقال ووانیل وتخم مرغها خیلی خوب میزنیم
بعد روغن رو اضافه کردم وبعد ماست رو.... آرد رو با بکینگ پودر دوبار الک کردم
وبه مواد #کیک اضافه کردم خیلی هم نزدم
بعد توی قالب چرب وآرد پاشی شده نصف مواد کیک رو ریختم ویه نصف گیلاسا رو ریختم وبعد بقیه مواد ودوباره یه لایه گیلاس
وتوی فری که از قبل با حرارت 180درجه گرم شده بود به مدت یکساعت گذاشتم
نکته:گیلاس رو وقتی شستید خشک کنید وبعد از گرفتن هسته ترجیحا روی دستمال بذارید که آبش گرفته بشه وبعد یه ذره آرد بپاشید که احیانا ته نشین نشه