بستن

آشپزی

طرز تهیه کله گنجشکی

  • بازدید: 423
کله گنجشکی

کله گنجشکی

کله گنجشکی

  1. مواد لازم:

    ▫️گوشت چرخ کرده : 300 گرم، 
    ▫️پیاز : يك عدد بزرگ
    ▫️سیب زمینی: 1 عدد متوسط، 
    ▫️رب گوجه فرنگی : 2 ق غ خوری، 
    ▫️نمک ، فلفل و زردچوبه:به مقدار لازم 
     


    طرز تهیه:

    🔸ابتدا گوشت چرخ شده رو همراه نصف پياز رنده شده و نمک و فلفل و زرد چوبه مخلوط كرده و خوب ورز میدیم .از موادگوشتی به اندازه یک گردو برداشته در دست گرد کرده و به مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا شكل خودش رو حفظ كنه.

    🔸سپس پیاز رو نگینی خرد کرده و همراه زردچوبه كمي تفت ميديم بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه كرده و تفت ميديم تا رب خوشرنگ بشه، بعد كوفته ريزه ها رو داخل ظرف چيده و همراه رب سرخ ميكنيم.

    🔸در اين فاصله سيب زميني رو پوست گرفته و به شكل دلخواه برش ميديم، دو ليوان آب به ظرف اضافه کرده میزاریم تا بجوش بیاد. بعد سيب زميني ها رو هم اضافه كرده،كمي نمك هم ميزنيم و اجازه ميديم تا خوب بپزه.

    ♦️براي چاشني ميتونيد در آخر مقداري آبغوره هم اضافه كنيد.