مواد لازم:
جو دو سر (پرک) ۲+۱/۴ پیمانه
شکر سفید یا قهوه ای ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق غ
پودر دارچین ۱ ق غ
هویج پخته پوره شده ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
روغن نارگیل ۱/۴ پیمانه یا ۶ ق غ کره بادام زمینی
گردوی کوبیده ۱/۴ پیمانه (اختیاری)
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه و قالب مافین ۱۲ تایی رو حاضر کنید و کاغذ بذارید.
همه مواد به غیر از روغن نارگیل/کره بادوم زمینی رو داخل مخلوط کن بریزید تا خمیر بشن، بعد روغن/کره و رو اضافه کنید و مخلوط کنید و آخر سر گردوی کوبیده.
از مواد بردارید داخل قالب مافین بریزید و حدود ۲۳ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید. حتما قبل از خاموش کردن فر یک خلال دندون داخل یک مافین فرو کنید اگر تمیز بود یعنی پخته.
مافین یه چیزی شبیه نونه، از کاپ کیک بزرگتره و کم شیرین و مقوی درست میشه و بیشتر بعنوان صبحانه خورده میشه. البته هرکس به اختیار خودش میتونه هروقت دوست داشت میل کنه
نکته: تعداد ۱۲ عدد، کالری هر عدد ۱۰۰