بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

  • بازدید: 60
چیز کیک  نیویورکی

چیز کیک نیویورکی

چیز کیک نیویورکی

  1. مواد لازم:

    بيسكوييت شكلاتي پودر شده : ٢٠٠گرم
    كره : ١٠٠ گرم
    پنير خامه اي : ٣٠٠ گرم
    خامه قنادي : ١٥٠ گرم
    تخم مرغ : ٢ عدد
    نشاسته ذرت : يك قاشق سوپخوري سر پر
    آرد : دو قاشق سوپخوري 
    وانيل : يك چهارم قاشق چايخوري 


    طرز تهیه:


    كره را داخل ظرف كوكي ريخته و روي حرارت غيرمستقيم اب كنيد و سپس به بيسكوييت پودرشده اضافه كرده و مخلوط حاصل را كف يك قالب كمربندي ٢٣ سانتي فشرده كنيد و داخل يخچال قرار داده تا خوب سفت و منسجم شود سپس در كاسه همزن پنيرخامه اي و وانيل را با هم زده تا مخلوط شوند سپس خامه قنادي را اضافه كرده در حدود ٥ دقيقه هم بزنيد سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه كرده و با سرعت متوسط حدود يك دقيقه ديگر هم بزنيد سپس مخلوط آرد و نشاسته را اضافه كرده و سرعت همزن را روي كمترين درجه قرار داده و مخلوط را يكنواخت كنيد سپس درون قالب ريخته و در سيني فر گذاشته در فر ١٧٥ گازي يا١٥٠ برقي به مدت ٢٠ الي ٢٥ دقيقه بپزيد تا اطراف چيز كيك سفت شده ولي وسطش شل باقي بماند سپس در همان فر با در نيمه باز خنك كنيد و انگاه براي حداقل ٤ الي ٥ ساعت درون يخچال قرار دهيد .