طرز تهیه:
.آردها رو جدا تفت داده، الک و به روغن داغ اضافه میکنم و ادامه .....
2. یک قاشق چایخوری پودر هل رو در یک چهارم پیمانه آبجوش باصطلاح دم میدم بعد از یکربع اونرو صاف و همراه محلول زعفران و گلاب به شهد اضافه میکنم .
3.برای کاکائویی کردن حلوا وقتی حلوا آماده شد تاکید میکنم وقتی حلوا آماده شد پودر کاکائو رو به حلوای آماده شده اضافه میکنیم ، من یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو تو یه کاسه متوسط از حلوا زدم شما بدلخواه میتونید کمتر یا بیشتر بریزید اما توصیه میکنم از کم شروع کنید و حتی کمتر از یک قاشق غذاخوری اگر کمبود مجددا کم کم اضافه کنید .