مواد لازم:
آرد 150 گرم
کنجدبوداده30 گرم
پودر قند50 گرم،
کره50 گرم،
اَرده 100 گرم،
هل پودر شده یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
همه مواد در غذاساز ريخته و هم بزنيد تا کاملاً با يکديگر مخلوط شوند و حالت خميري پيدا کند. از خمير به دست آمده گلوله هايي به اندازه يک قاشق چايخوري برداريد و به صورت گرد فرم دهيد. 4 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای و4 قاشق سوپخوری کنجد در ظرفي ريخته و مخلوط کنيد سپس کوکي ها را در آن بغلتانيد. کوکي ها را با فاصله مناسب از يکديگر در سيني فر بچينيد. سيني را 10 تا 12دقيقه در فر گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد، قرار دهيد تا کوکيها بپزند و طلايي شوند. پس از پخت، از فر خارج کرده و بگذارید خنک بشه بعد از سینی بردارید