طرز تهیه:
شقاقل يه گياهه و شبيه هويج ميمونه قيافش و مربا درست كردنش يكم زمانبره ولي بهش مي ارزه چون خيلي خوشمزست در شمال كشور بيشتر خورده ميشه من كه به شخصه عاشقشم
اول بگم ميزان شكر و شقاقل بايد به ميزان مساوي باشه
من از هل گلاب و زعفران براي اين كه طعم بهش بدم استفاده ميكنم ميزان دقيق رو نميشه گفت بايد تست كرد ببينيد كافيه يا نه فقط زعفرون رو نبايد زياد زد چون طعمش غالب ميشه !
اول از همه شقاقل هارو دو تا سه روز خيس كنيد و روزي چندبار ابشو عوض كنيد بعد از اين مدت پوست كنيد و هر جور كه ميخوايد خرد كنيد بعد بزاريد ٢ ساعت بجوشه در اين ميان يه بار ديگه ابشو خالي كنيد و دوباره بزاريد بجوشه بعد از ٢ ساعت ابكش كنيد و شكر و به اندازه يك بند انگشت اب روش بريزيد بزاريد بجوشه و شقاقل ها رو بهش اضافه كنيد و يك ساعت و نيم زمان بدين تا بپزه در اخر بهش گلاب و زعفرون و هل اضافه ميكنيم تا عطر و طعم بهتري داشته باشه