مواد لازم:
انجیر 1کیلو
شکر 700گرم
هل سبز درسته 5عدد
آب 1لیوان
جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
اول شکر وآب رو مخلوط کنید وبزارید روی حرادت تا شکر حل بشه وشربتتون قوام بیاد وغلیظ بشه.
حالا انجیرهای شسته شده رو داخلش بریزید وبزارید به جوش بیاد بعد از جوش اومدن حرارت رو کم کنید وبزارید تا با حرارت کم حدودا 3ساعت بپزه تا خوب شهد به داخل انجیرها رفته وانجیرها پخته وشفاف بشن نیم ساعت آخر دانه های هل دو بشکنید وداخل مربا بریزید تا کمی با سربت بجوشه وعطرش وطعمش داخل مربا بره
در آخر جوهر لیمو رو با کمی آب سرد مخلوط وداخل مربا بریزید وبزارید 5دقیقه بجوشه.
مربا رو بعد از سرد شدن داخل شیشه ودر یخچال نگهداری کنید