مواد لازم:
أرد2پيمانه
به رنده شده(رنده ريز)2پيمانه
تخم مرغ 4عدد
شكر1پيمانه
روغن مايع1پيمانه
شير 1/2پيمانه
وانیل1/8 ق چ
نمک1/8 قاشق چایخوری
بکینگ پودر2ق چ
شربت به ليموخونگي 1/4پيمانه
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگ تخم مرغ تغيير كند وكشدار شود.در ادامه شربت به ليمو، روغن و شیر را اضافه میکنیم(بعداز أضافه كردن هركدام يك دقيقه با هم زن بزنيد)
آرد،بکینگ پودر و نمک را باهم ٣مرتبه الک می کنیم
بعدكم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.
در مرحله آخر به رنده شده با لیسک موادرابه صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود
کف قالب رااز قبل چرب وآرد پاشی می کنیم و مایه کیک را در قالب میریزیم در فر که از یک ربع قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت يك ساعت قرار میدهیم
البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.
اين كيك عطر فوق العاده اي داره بشرطي كه از شربت به ليمو خونگي استفاده بشه
در كيك هايي كه ميوه استفاده شده دماي فر بايد كمتر إز حد متداول كه 180درجه هست باشد تا كيك خوب مغز پخت شود