بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تاتلی شام

  • بازدید: 86
تاتلی شام

تاتلی شام

تاتلی شام

  1. مواد لازم:


    1 کیلو ایرمیک(آرد سمولینا)
    2 لیوان شکر
    2 لیوان آب 
    3 قاشق چای خوری جوش شیرین
    برای کف سینی و روی تاتلی 2 قاشق غذاخوری پر شیره انگور را در 4 قاشق غذاخوری آب حل کنید 
    مواد لازم برای شربت:
    4.5 لیوان شکر
    4 لیوان آب
    4_3 قطره آب لیمو


    طرز تهیه:


    برای شربت آب و شکر را بجوشانید و شربت با قوام متوسط آماده کنید سپس آب لیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود.
    برای تاتلی شام تمام مواد را در ظرفی بریزید و هم بزنید(این نقطه مهم است که خیلی ورز ندید فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند هم بزنید. اینکار برای اینکه ایرمیک خمیر نشود و دانه دانه بماند مهم است) کف سینی از مخلوط آب و شیره انگور بزنید و خمیر را دو قسمت کنید و یک قسمت را در حالیکه دستتان را داخل ظرف آبی میزنید و خیس میکنید در کف قالب پهن کنید روی خمیر دارچین بپاشید و خمیر باقیمانده را داخل سینی پهن کنید.در آخر از مخلوط آب و شیره انگور روی خمیر بزنید و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 2 ساعت استراحت بدید.سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.سپس از فر بیرون آورده شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزی. نوش جان