مواد لازم:
1 کیلو ایرمیک(آرد سمولینا)
2 لیوان شکر
2 لیوان آب
3 قاشق چای خوری جوش شیرین
برای کف سینی و روی تاتلی 2 قاشق غذاخوری پر شیره انگور را در 4 قاشق غذاخوری آب حل کنید
مواد لازم برای شربت:
4.5 لیوان شکر
4 لیوان آب
4_3 قطره آب لیمو
طرز تهیه:
برای شربت آب و شکر را بجوشانید و شربت با قوام متوسط آماده کنید سپس آب لیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید خنک شود.
برای تاتلی شام تمام مواد را در ظرفی بریزید و هم بزنید(این نقطه مهم است که خیلی ورز ندید فقط در حدی که مواد با هم مخلوط شوند هم بزنید. اینکار برای اینکه ایرمیک خمیر نشود و دانه دانه بماند مهم است) کف سینی از مخلوط آب و شیره انگور بزنید و خمیر را دو قسمت کنید و یک قسمت را در حالیکه دستتان را داخل ظرف آبی میزنید و خیس میکنید در کف قالب پهن کنید روی خمیر دارچین بپاشید و خمیر باقیمانده را داخل سینی پهن کنید.در آخر از مخلوط آب و شیره انگور روی خمیر بزنید و روی ظرف را بپوشانید و حداقل 2 ساعت استراحت بدید.سپس در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.سپس از فر بیرون آورده شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزی. نوش جان