بستن

آشپزی

طرز تهیه پیراشکی گوشت با سس گوجه

  • بازدید: 176
پیراشکی گوشت با سس گوجه

پیراشکی گوشت با سس گوجه

پیراشکی گوشت با سس گوجه

  1. طرز تهیه:


    🔸برای تهیه سس گوشتی پیراشکی اول یه دونه پیاز رو رنده کرده و با روغن محلی تفت دادم بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده و تفت دادم تا آب گوشت کشیده بشه بعد زرد چوبه و فلفل سیاه و نمک زدم و با یه قاشق رب گوجه و مقداری سبزی معطر تازه ومقداری کشمش اضافه کرده وبا یه فنجان آب گذاشتم با حرارت ملایم بپزه ،

    🔸سس گوشتی سلیقه ایه میتونید از موادی که دوست دارید استفاده کنید(مثل قارچ و فلفل دلمه ای و نخود فرنگی و. ..)، خمیر پیراشکی هم میشه خمیر آماده یا از خمیر جادویی استفاده کرد.

    🔸برای پیچیدن پیراشکی خمیر رو باز کردم روش کمی پنیر پیتزا ریخته بعد سس گوشتی ودوباره پنیر پیتزا ریخته و به دلخواه پیچیدم (پنیر پیتزا سلیقه ایه میتونید نریزید) و با سس مایونز و سس گوجه تزیین کردم.