طرز تهیه:
برای این کیک خوشمزه ابتدا توی قالب بیست سانتی نصف پیمانه سرخالی شکر رو با دو ق غ آب روی شعله ملایم گذاشته تا کاراملی بشه.(اصلا شکر روهم نزنید فقط گاهی قالب روبه صورت دورانی حرکت بدید) وپنجاه گرم کره به دمای محیط رسیده رواضافه کرده وآروم هم میزنیم .قالب رواز روی حرارت برداشته وسه عدد موز رواز طول برش داده وتوی قالب میچینیم (مراقب باشید شکرنسوزه طلایی بشه کافیه)
خوب حالا برای کیک سه عدد تخم مرغ روبا دوسوم پیمانه شکر وکمی وانیل با همزن اینقد میزنیم تا حجمش دوبرابر بشه حالا پنجاه گرم کره ذوب شده ویک چهارم پیمانه روغن مایع رواضافه کرده درحد مخلوط شدن همزده وپنجاه گرم شیر روهم اضافه میکنیم ودر حد مخلوط شدن هم میزنیم.یک ویک چهارم پیمانه ارد سفید ویک ونیم ق چ بکینگ پودر روبا هم الک کرده وکم کم به موادمون اضافه کرده با ویسک هم میزنیم ومیریزیم توی قالبی که از قبل اماده کرده بودیم ودر فر گرم 175 درجه به مدت 40 دقیقه یا تا زمانیکه تستر از کیک تمیز بیرون بیاد میپزیم.
وقتی کیک روازفر بیرون اوردین بلافاصله ظرف سرو روروی قالب گذاشته وکیک رو در ظرف برمیگردونیم.چون اگه خنک بشه کارامل به قالب میچسبه