مواد لازم:
زرده تخم مرغ .....2 عدد
شکر .....5 قاشق غذاخوری
وانیل .....یک قاشق چایخوری
شیر .....یک و نیم لیوان
نشاسته .....2 قاشق غذاخوری
آرد .....1 قاشق غذاخوری
خرمالو .....3 عدد
خامه .....نصف پاکت (50گرم)
پودر ژلاتین .....1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا دو عدد زرده تخم مرغ را با 5 قاشق شکر و یک قاشق چایخوری وانیل با همزن بزنید تا کرم شود .شیر و نشاسته و یک قاشق آرد را اضافه کرده هم بزنید .مخلوط فوق را روی حرارت ملایم قرار داده به مدت حدود 3 دقیقه خوب هم بزنید تا کمی غلیظ شود .3 عدد خرمالو را پوست گرفته پوره کنید نصف پیمانه خامه صبحانه به خرمالو اضافه کرده و هم بزنید یک و نیم قاشق غذاخوری ژلاتین را روی یک چهارم پیمانه آب سرد پاشیده و به همراه یک قاشق غذاخوری آبلیمو ترش روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا شفاف شود .کرم را از روی حرارت برداشته و یک قاشق غذاخوری عسل به آن اضافه کنید مخلوط پوره خرمالو و ژلاتین را به آن اضافه کرده و هم بزنید داخل قالب ریخته در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید .