بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارت لوتس

  • بازدید: 305
تارت لوتس

تارت لوتس

تارت لوتس

  1. مواد لازم:

    ارد 1 و یک چهارم لیوان
    تخم 2 عدد
    شکر نصف لیوان
    شیر نصف لیوان
    روغن مایع نصف لیوان
    بکینگ پودر 1 ق م
    وانیل کمی
    کرم لوتس 2 ق غ سرپر  


    طرز تهیه:

    تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد شیر رو اضافه کنید و هم بزنید  سپس لوتوس رو اضافه کنید و در اخر ارد و بکینگ پودر رو که با هم مخلوط کردین کم کم به مواد اضافه کنید و ارام هم بزنید تا مخلوط شود مواد رو توی قالب چرب شده و ارد پاشی شده بریزید ( من همیشه با ارده چرب میکنم ) و در فر از قبل گرم شده به مدت 40 تا 45 دقیقه با حرارت 180 درجه بزارید پخته بشه مدت زمان پخت کیک توی هر فر متفاوته بعد از 35 دقیقه چک کنید هر وقت پخته بود بیرون بیارید  بعد از سرد شدن کیک رو توی ظرف برگردونید وسط تارت رو با کرم لوتس پر کنید (دو یا سه قاش غذاخوری کرم لوتس رو وی حرارت ذوب کنید ) و بزارید یخچال تا کرم بسته بشه روی کیک به دلخواه تزیین کنید .