بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پای آناناس

  • بازدید: 163
پای آناناس

پای آناناس

پای آناناس

  1. مواد لازم:


    آرد 150 گرم
    تخم مرغ سه عدد
    نشاسته ذرت يك قاشق س
    پودر شكر 125 گرم

    کره 125 گرم
    وانيل 1/4 قاشق چ
    آناناس حلقهای سه عدد 
    پودر نارگیل دو قاشق س
    بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری


    طرز تهیه:


    كره نرم شده را همراه پودر شكر بزنيد تا سفيد و پوك شود و بعد وانيل را به آن اضافه كنيد سپس تخم مرغها را يكي يكي بيفزاييد و مخلوط كنيد. آرد و نشاسته ذرت و یک قاشق پودر نارگیل را الك  كرده و كمكم به مخلوط اضافه كنيد. داخل قالبهاي پای را كاغذ گذاشته و قالب را از مواد پُر كنيد و روی آن کمي پودرنارگيل پاشيده سپس حلقه هاي آناناس را نصف کرده و روي خمیر بچينيد و در فر با حرارت 180درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه بپزيد و بعد از سرد شدن از قالب جدا كرده و روي ان پودر شکر بپاشید .