بستن

آشپزی

طرز تهیه ماکارونی

  • بازدید: 148
ماکارونی

ماکارونی

ماکارونی

  1. مواد لازم:

    ▫️ماکارونی خشک 300 گرم
    ▫️گوشت چرخ کرده 200 گرم 
    ▫️رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
    ▫️پیاز 1 عدد 
    ▫️سیب زمینی نگینی ۱عدد
    ▫️پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
    ▫️پودر دارچین 1/3 قاشق چایخوری
    ▫️زیره 1/2 قاشق چایخوری
    ▫️فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
    ▫️پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری
    ▫️ابلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم
     


    طرز تهیه:


    🔸پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سیب زمینی را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا گوشت سرخ شود ، در ادامه نمک ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر سیر، زیره و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر مقداری آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    🔸داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ؛ ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. ماکارونی را پس از 5 – 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.

    🔸ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید ( 2-3 لایه به همین صورت داخل قابلمه را پر کنید ) ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید و پودر آویشن را روی آن بپاشید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 35 – 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.