مواد لازم:
▫️ماکارونی خشک 300 گرم
▫️گوشت چرخ کرده 200 گرم
▫️رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
▫️پیاز 1 عدد
▫️سیب زمینی نگینی ۱عدد
▫️پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
▫️پودر دارچین 1/3 قاشق چایخوری
▫️زیره 1/2 قاشق چایخوری
▫️فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
▫️پودر آویشن 1/2 قاشق چایخوری
▫️ابلیمو و نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
🔸پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس سیب زمینی را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا گوشت سرخ شود ، در ادامه نمک ، فلفل ، پودر دارچین ، پودر سیر، زیره و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر مقداری آبلیمو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
🔸داخل قابلمه ای را از آب پر کنید و مقداری نمک و روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید ، پس از به جوش آمدن آب ؛ ماکارونی را اضافه کنید و با چنگال کمی هم بزنید تا رشته های ماکارونی به هم نچسبند. ماکارونی را پس از 5 – 7 دقیقه با آب سرد آبکشی کنید و کناری قرار دهید تا آب اضافی اش برود.
🔸ته قابلمه مقداری روغن بریزید و سیب زمینی های حلقه شده بچینید ، مقداری ماکارونی روی سیب زمینی ها بریزید و روی آن مقداری مایه ماکارونی بریزید ( 2-3 لایه به همین صورت داخل قابلمه را پر کنید ) ، لایه آخر را با ماکارونی پوشش دهید و پودر آویشن را روی آن بپاشید ، در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید به مدت 35 – 45 دقیقه ماکارونی دم بکشد.