مواد لازم:
۱/۲ پیمانه کره در دمای اتاق
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
۱ تخم مرغ
۱ ق چ عصاره وانیل
۱/۲ ق چ نمک
۱/۲ ق چ بیکینگ پودر
۱/۲ ق چ جوش شیرین
۱ پیمانه جو دوسر پرک
۱ پیمانه پودر نارگیل
۱/۲ پیمانه آرد کامل
۴ ق غ جنین گندم
طرز تهیه:
فر را با ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. دو سینی فر را کاغذ گذاری کنید و کنار بگذارید. کره، شکر ها، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید تا کرمی شود. در یک کاسه دیگر مواد خشک را با هم مخلوط کنید. مواد خشک را به ترکیب کره اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. با قاشق خمیر را داخل سینی های فر که از قبل آماده کردید گذاشته و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر بپزید