مواد لازم:
۱۰۰ گرم کره بدون نمک ذوب شده
۲ سیب بزرگ، پوست کنده و خرد کنید
۱ ق غ آب لیمو ترش
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای تیره
۱ تخم مرغ بزرگ
۱/۲ ق چ وانیل
۱/۲ ق چ بیکینگ پودر
یک نیشگون نمک
۱/۲ ق چ پودر دارچین
۱/۲ ق چ پودر زنجبیل
۱ نیشگون پودر جز هندی
۱ و ۱/۴ پیمانه آرد گندم همه کاره
طرز تهیه:
فر رو با ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید و یک قالب مربع ۸ اینچی رو چرب کنید و کاغذ گذاری کنید
سیب های خرد شده رو داخل یه کاسه متوسط ریخته و آب لیمو رو بهش اضافه کنید. کاسه رو تکون بدید تا آبلیمو همه سیب ها رو بپوشونه.
تو یه کاسه دیگه شکر ها، تخم مرغ و وانیل رو با هم مخلوط کنید تا کرمی بشه. کره رو کم کم اضافه کنید و همزمان ویسک کنید تا یکدست بشه.
تو یه کاسه دیگه مواد خشک رو باهم مخلوط کنید. مخلوط آرد رو به مخلوط کره اضافه کنید و ویسک کنید. بعد سیب هار و اضافه کنید و فولد کنید تا همه سیب ها به مخلوط بلاندی آغشته بشن.
خمیر رو داخل قالب بریزید و با یه لیسک سطحش رو یکدست کنید و برای ۲۴ تا ۲۷ دقیقه یا تازمانی که دورش طلایی بشه داخل فر بپزید. وقتی خنک شد برش بزنید و داخل ظرف در دار در دمای اتاق تا ۴ روز نگهداری کنین