بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بلاندی سیب خوشمزه

  • بازدید: 98
بلاندی سیب خوشمزه

بلاندی سیب خوشمزه

بلاندی سیب خوشمزه

  1. مواد لازم:


    ۱۰۰ گرم کره بدون نمک ذوب شده
    ۲ سیب بزرگ، پوست کنده و خرد کنید
    ۱ ق غ آب لیمو ترش
    ۱/۲ پیمانه شکر
    ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای تیره
    ۱ تخم مرغ بزرگ
    ۱/۲ ق چ وانیل
    ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر
    یک نیشگون نمک
    ۱/۲ ق چ پودر دارچین 
    ۱/۲ ق چ پودر زنجبیل 
    ۱ نیشگون پودر جز هندی
    ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد گندم همه کاره


    طرز تهیه:


    فر رو با ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید و یک قالب مربع ۸ اینچی رو چرب کنید و کاغذ گذاری کنید
    سیب های خرد شده رو داخل یه کاسه متوسط ریخته و آب لیمو رو بهش اضافه کنید. کاسه رو تکون بدید تا آبلیمو همه سیب ها رو بپوشونه.
    تو یه کاسه دیگه شکر ها، تخم مرغ و وانیل رو با هم مخلوط کنید تا کرمی بشه. کره رو کم کم اضافه کنید و همزمان ویسک کنید تا یکدست بشه.
    تو یه کاسه دیگه مواد خشک رو باهم مخلوط کنید. مخلوط آرد رو به مخلوط کره اضافه کنید و ویسک کنید. بعد سیب هار و اضافه کنید و فولد کنید تا همه سیب ها به مخلوط بلاندی آغشته بشن. 
    خمیر رو داخل قالب بریزید و با یه لیسک سطحش رو یکدست کنید و برای ۲۴ تا ۲۷ دقیقه یا تازمانی که دورش طلایی بشه داخل فر بپزید. وقتی خنک شد برش بزنید و داخل ظرف در دار در دمای اتاق تا ۴ روز نگهداری کنین