مواد لازم:
کره نرم شده در دمای محیط 8 ق.غ
آرد ا و 2/3 پیمانه
دارچین 1 ق .چ
جوز هندی 1/4 ق.چ
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
شیر گرم 1/2 پیمانه
نمک 1/2 ق.چ
بیکینگ پودر 1/2 ق.چ
شکر 1و 1/2 پیمانه
پوره کدو حلوایی 1 پیمانه
طرز تهیه:
در ظرفی آرد الک شده، دارچین، جوزهندی، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کنید . در ظرفی دیگر شکر و کره را با هم بزنید تا پفکی و رنگ آن روشن شود.تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و در انتها شیر و کدو حلوایی را اضافه کنید سپس مخلوط آرد و مواد خشک را کم کم به آن اضافه کنید و با لیسک فقط به صورت دورانی هم بزنید در قالب ریخته به مدت 55 دقیقه در فری که از قبل داغ شده است قرار دهید.