مواد لازم:
پنج لیوان ارد نان سنگک الک شده
سه ونیم پیمانه شکر
یک پیمانه روغن مایع
و۱۰۰گرم کره
یک ونیم پیمانه اب
یک پیمانه گلاب
وزعفران وعصاره هل و يا پودر هل به ميزان لازم .
طرز تهیه:
ارد رو بدون روغن تفت داده تا رنگش تغییر کنه بعد روغن و كره رو اضافه کرده دوباره تفت داده تا به رنگ دلخواه برسه کنار گذاشته تا یکم از داغی بیفته . اب شکر رو از قبل باید بجوشانيم وبعد گلاب وعصاره هل و زعفران دم كرده رو اضافه كرده
زماني كه شهد و ارد از داغي افتاد با يكديگر مخلوط ميكنيم و تفت داده روي حرارت تا حلوا قنداق پيج شود ، سپس با قيف و ماسوره به دلخواه شكوفه و... ميزنيم