بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه لقمه ایزمیر (نوعی باقلوا)

  • بازدید: 54
لقمه ایزمیر (نوعی باقلوا)

لقمه ایزمیر (نوعی باقلوا)

لقمه ایزمیر (نوعی باقلوا)

  1. مواد لازم:


    2ونیم لیوان آرد
    1 تخم مرغ
    20 گرم خمیر مایه خیس یا حدود 10 گرم خمیر مایه فوری
    1 قاشق مرباخوری شکر
    نصف قاشق چایخوری نمک
    آب ولرم به اندازه لازم
    روغن مایع


    مواد لازم برای شربت:


    3 لیوان آب
    3 لیوان شکر
    نصف آب یک لیمو


    طرز تهیه:


    در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر و نمک رو مخلوط کنین، وسطشو گود کنین و تخم مرغ و خمیر مایه رو اضافه کنین و ورز بدین.اونقدر ورز بدین تا خمیر نرمی بشه (بعضا آب ولرم اضافه کنین).خمیر رو بپوشونین و 1 ساعت بزارین بمونه تا بیاد.
    برای شربت، شکر و آب رو داخل قابلمه بریزین و بجوشونین، وقتی شروع کرد به جوشیدن، آب لیمو رو اضافه کنین و چند ثانیه صبر کنین و بعد از روی شعله بردارین و بزارین سرد شه.روغن مایع رو داغ کنین، دستتون رو روغنی کنین و از خمیر به اندازه قاشق غذاخوری بردارین و توپ کنین، وسطشونو سوراخ کنین و داخل روغن داغ بندازین (مواظب باشین نسوزین).1-2 دقیقه صبر کنین و از داخل روغن بردارین.