مواد لازم:
ارد یک پیمانه
پوره کدو حلوایی(پخته شده)یک دوم پیمانه(کاملا بدون آب)
شیر یک دوم پیمانه
روغن یک ق غ
تخم مرغ یک عدد
بیکینک پودر نصف ق چ
شکر قهوه ای یک ق غ
پودر دارچین و زنجبیل تازه از هرکدام یک دوم ق چ
.
طرز تهیه:
ابتدا کدو حلوایی رو بپزید و پوره کنید و بگذارید سرد بشه.
مواد خشک رو باهم مخلوط کنید.
مواد تر رو با هم مخلوط کنید.
حالا مواد تر رو به مواد خشک اضافه کنید و با ملاقه داخل تابه ی تفلون “چرب نشده” بریزید و هر طرف و یکی دو دقیقه با حرارت متوسط بپزید.
در کنار کره و عسل میل کنید و بهتون قول میدم که لذتش رو ببرید .عطر دارچین در کنار کدو حلوایی معجزه میکنه.
نکته: اگر مواد اولیه رو دوبرابر کردید میزان تخم مرغ همون یدونه کافیه.
نوش جان