طرز تهیه:
ابتدا یک بسته بیسکوییت پتی بور و دو بسته بیسکوییت ساقه طلایی رو توی غذاساز پودر کردم،بعد به اندازه صدگرم کره و نصف پیمانه شیر رو بهش اضافه کردم تا یه خمیر خوب که منسجم شده بدست بیاد،ته قالب کمربندی این خمیر رو پهن می کنیم و به مدت نیم ساعت داخل فریزر می گذاریم تا خودشو بگیره،دو ق غ سرصاف پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه آب به روش بن ماری آب می کنیم تا کاملا شفاف بشه و میگذاریم تا به دمای محیط برسه،بعد یک بسته پنیر ماسکارپونه،دویست گرم خامه قنادی فرم گرفته و یک سرچاقو وانیل و هر اسانسی که دوست دارین رو باهمزن میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و بعد پودر ژلاتین بن ماری شده رو هم اضافه می کنیم و هم می زنیم ونصف موادمون رو روی لایه بیسکوییتی میریزیم بعد یه بسته پودر ژله رو که از قبل درست کردم و تو یخچال گذاشتم رو بصورت مربعی های کوچک برش دادم و روی لایه پنیری میریزم و مابقی مواد پنیری رو هم روی تکه های ژله ریختم و روش رو صاف می کنیم و به مدت یکساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره و برای لایه آخر یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و می گذاریم کاملا سرد بشه و روی موادمون می ریزیم و داخل یخچال به مدت سه الی چهارساعت می گذاریم تا کاملا ببنده،یه دسر خیلی خوشمزه و راحته.نکته : می تونین به جای خامه قنادی از خامه پاکتی صبحانه هم استفاده کتین که در اونصورت پنج شش ق شکر به موادتون اضافه کنین که من اینبار از خامه قنادی که بافتش خیلی سبکتره استفاده کردم.