مواد لازم برای 2 نفر:
خامه ۱ پیمانه
شکر دانه ریز یا پودرقند ۱-۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱- خامه را با شکر یا پودر قند مخلوط کرده، به مدت 6-5 ساعت در فریزر قرار میدهیم.
۲- مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن برقی آنقدر میزنیم تا فرم بگیرد (حدود 15 دقیقه).
۳- آنقدر هم میزنیم تا زمانی که اگر با قاشق کمی از خامه را بالا بیاوریم و یک قله بسازیم به همان شکل باقی می ماند.
۴- توجه داشته باشید که اگر بیش از حد خامه را هم بزنیم تبدیل به کره میشود.
۵- برای بهتر و سریعتر فرم گرفتن خامه باید محیطی که در آن کار میکنید، خنک باشد.
۶- خامه فرم گرفته را میتوان در ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کرد و قبل از استفاده، دوباره باید حدود 10 دقیقه با همزن زده شود.
۷- توجه کنید ظرف خامه را در فریزر کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید.
سایر نکات
خامه فرم گرفته برای تزیین شیرینی ها، کیک ها و دسرها استفاده می شود