بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خامه فرم گرفته

  • بازدید: 164
خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته

  1. مواد لازم برای 2 نفر:


    خامه‏   ۱ پیمانه
    شکر دانه ریز یا پودرقند  ۱-۲ قاشق غذا خوری
     


    طرز تهیه:

    ۱- خامه را با شکر یا پودر قند مخلوط کرده، به مدت 6-5 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم.
    ۲- مخلوط را از فریزر بیرون آورده، با همزن برقی آنقدر می‌زنیم تا فرم بگیرد (حدود 15 دقیقه).
    ۳- آنقدر هم می‌زنیم تا زمانی که اگر با قاشق کمی از خامه را بالا بیاوریم و یک قله بسازیم به همان شکل باقی می ماند.
    ۴- توجه داشته باشید که اگر بیش از حد خامه را هم‌ بزنیم تبدیل به کره می‌شود.
    ۵- برای بهتر و سریع‌تر فرم گرفتن خامه باید محیطی که در آن کار می‌کنید، خنک باشد. 
    ۶- خامه فرم گرفته را می‌توان در ظرف دربسته داخل فریزر نگهداری کرد و قبل از استفاده، دوباره باید حدود 10 دقیقه با هم‌زن زده شود.
    ۷- توجه کنید ظرف خامه را در فریزر کنار مواد غذایی بودار قرار ندهید.

    سایر نکات
    خامه فرم گرفته برای تزیین شیرینی‌ ها، کیک‌ ها و دسرها استفاده می شود