مواد لازم:
تخم مرغ : 5عدد
شکر : 1/5 پیمانه
وانیل : نصف چایخوری
آب گرم : 3/4 پیمانه
کافی کریمر : 7ق.س
روغن مایع : 1پیمانه
ب پ : 1ق.س
آرد : 2 پیمانه + دو ق.س نشاسته ذرت
طرز تهیه:
اول فر رو روی درجه 180 میذاریم تا گرم بشه قالب رو هم چرب کرده کنار میذاریم
مواد خشک ، آرد ، بکینگ پودر ، نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده سه بار الک میکنیم.
تخم مرغ ها رو داخل ظرف میریزیم و به همراه وانیل کمی میزنیم سپس شکر رو اضافه کرده و حدود۸ تا ۱۰دقیقه با همزن میزنیم تا کرم و پفدار بشه .
بعد از این زمان کافی کریمر رو که با آب گرم مخلوط کردیم اضافه میکنیم دو سه دقیقه میزنیم ، بعد روغن رو اضافه کرده یک دقیقه دیگر میزنیم و در آخر مواد خشک رو اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم
مایع رو داخل قالب ریخته و در فر قرار داده به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم.