بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کافی کریمر

  • بازدید: 174
کیک کافی کریمر

کیک کافی کریمر

کیک کافی کریمر

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ : 5عدد 
    شکر : 1/5 پیمانه 
    وانیل : نصف چایخوری 
    آب گرم : 3/4 پیمانه
    کافی کریمر : 7ق.س
    روغن مایع : 1پیمانه
    ب پ : 1ق.س
    آرد : 2 پیمانه + دو ق.س نشاسته ذرت 


    طرز تهیه:

    اول فر رو روی درجه 180 میذاریم تا گرم بشه قالب رو هم چرب کرده کنار میذاریم
    مواد خشک ، آرد ، بکینگ پودر ، نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده سه بار الک میکنیم.
    تخم مرغ ها رو داخل ظرف میریزیم و به همراه وانیل کمی میزنیم سپس شکر رو اضافه کرده و حدود۸ تا ۱۰دقیقه با همزن میزنیم تا کرم و پفدار بشه .
    بعد از این زمان کافی کریمر رو که با آب گرم مخلوط کردیم اضافه میکنیم دو سه دقیقه میزنیم ، بعد روغن رو اضافه کرده یک دقیقه دیگر میزنیم و در آخر مواد خشک رو اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم 
    مایع رو داخل قالب ریخته و در فر قرار داده به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار میدیم.