بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ شاهتوت

  • بازدید: 179
پودینگ شاهتوت

پودینگ شاهتوت

پودینگ شاهتوت

  1. مواد لازم:

    1 لیتر شیر سرد
    1 لیوان شکر یا کمتر
    1 فنجان قهوه خوری، آرد برنج (اگه دوس ندارین با آرد معمولی جایگزین کنین)
    5 گرم وانیل شکری (شکر دار)
    1 فنجان قهوه خوری، نشاسته گندم یا ذرت
    2 عدد بیسکوییت بادامی(پودر شده)
    300 گرم شاهتوت
    2 قاشق غذاخوری شکر


    طرز تهیه:

    ساقه های شاهتوت هارو تمیز کنین، داخل مخلوط کن، خوب مخلوط کنین و سپس داخل قابلمه بریزین و 2 قاشق غذاخوری شکر هم اضافه کنین و 2-3 دقیقه بجوشونین و از الک رد کنین خوب.سپس شیر، نشاسته، آرد و شکر رو مخلوط کنین تا نشاسته حل شه، سپس داخل قابلمه بریزین و آب شاهتوتی که آماده کردین رو اضافه کنین و مدام هم بزنین و بپزین، بعد که غلیظ شد، وانیل رو اضافه کنین و از روی شعله بردارین.پودینگ رو داخل ظرف های سرو بریزین، بعد پودر بیسکوییت بعد بازم پودینگ بریزین و با باقیمانده پودر بیسکوییت و شاهتوت تزیین کنین.حداقل 2 ساعت بزارین یخچال.