مواد لازم:
1 تخم مرغ
125 گرم کره در دمای اتاق
1/2 پیمانه روغن مایع
بیشتر از 1/2 پیمانه پودر شکر
1/2 پیمانه پودر نشاسته ذرت
1 قاشق مرباخوری سرکه
آرد اونقدر که بخواد
برای کرمش:
200 میلی لیتر خامه
100 گرم شکلات شیری، خرد شده
100 گرم شکلات تلخ، خرد شده
50 گرم کره
میتونین بجای کرم از نوتلا استفاده کنین
طرز تهیه:
کره، روغن و پودر شکر رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، بعد تخم مرغ، نشاسته و سرکه رو اضافه کنید و مخلوط کنید، آرد رو کم کم اضافه کنین و کمی ورز بدین. وقتیکه خمیر دیگه به دست نمیچسبه، دیگه ورز ندین.خمیر مثل لاله گوش نرم میشه.خمیر رو بخه دو قسمت تقسیم کنین و جدا جدا با سلفون خوب بپوشونین و نیم ساعت بزارین یخچال. زیر و روی خمیر ها کاغذ روغنی بزارین تا راحت بتونین باز کنین با وردنه.نه زیاد کلفت و نه زیاد نازک.بعد با قالب دایره یا ... ببرین و به آرامی روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین. سینی رو در ردیف دوم از بالا بزارین.فر از قبل باید روشن باشه، در درجه 160.بعد 10-15 دقیقه بپزین.مواظب باشین، زود میسوزه.
برای کرم شکلاتی، خامه رو داخل قابلمه بریزین و گرم کنین، شکلات ها و کره رو اضافه کنین و با همزن، 4-5 دقیقه بزنین. بعد بزارین یخچال، 2 ساعت. روی شیرینی هارا باماسوره از کرم شکلاتی ستاره بزنید