بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک با شکل بستنی مگنوم

  • بازدید: 367
کیک با شکل بستنی مگنوم

کیک با شکل بستنی مگنوم

کیک با شکل بستنی مگنوم

  1. مواد لازم برای خمیر کیک:


    تخم مرغ......................... 2 عدد
    شکر............................. یک و نیم فنجان
    شیر.............................. 1 فنجان
    روغن مایع....................... 1 فنجان
    ماست............................ 1 قاشق غذاخوری 
    آرد............................... دو و نیم فنجان
    وانیل............................. 1 قاشق چای خوری 
    بیکینگ پودر....................... 1 قاشق چای خوری 
    رنده ی پوست پرتقال............. 1 پرتقال
    پودر کاکائو....................... 1 قاشق غذاخوری
    .


    مواد لازم برای روکش کیک:


    شکلات تخته ای معمولی......... به مقدار لازم( یا #تلخ)
    شکلات تخته ای شیری............ به مقدار لازم
    شکلات تخته ای سفید............. به مقدار لازم
    پودر پسته......................... به مقدار لازم
    پودر فندق......................... به مقدار لازم
    چوب بستنی........................ به تعداد لازم
    .


    طرز تهیه:


    برای تهیه ی خمیر کیک، در ظرفی تخم_مرغ ، شیر ، روغن مایع و ماست را خوب با هم مخلوط کرده سپس شکر را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مخلوط ‌‌آرد ، وانیل و بیکینگ_پودر را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و رنده ی پوست یک پرتقال تازه را به یک قسمت از خمیر و پودر کاکائو را به قسمت دیگر خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. خمیر کیک را در قالب سیلیکونی با طرح بستنی مگنوم که از قبل داخل آن را کاملا چرب کرده ایم، می ریزیم و قالب را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک بپزد سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. شکلات های تخته ای معمولی، شیری و سفید را در ظرف های جداگانه، به روش بن_ماری ذوب می کنیم. سپس کیک ها را از قالب خارج کرده و چوب بستنی ها را در هر کیک فرو کرده و کیک های پرتقالي را در شکلات_سفید مذاب و کیک های کاکائویی را در شکلات_شیری و معمولی مذاب، فرو می کنیم طوری که تمام سطح کیک، روکش شکلات داشته باشد سپس روی شکلات ها را با پودر پسته و فندق ، تزیین می کنیم و کیک های شکل بستنی را در سینی که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، قرار می دهیم تا روکش شکلاتی آن ها خنک و سفت شود سپس سرو می کنیم.
    .
    شیرینانه: در صورت عدم دسترسی به قالب سیلیکونی مورد نظر، می توانیم کیک را در قالب معمولی کیک بپزیم و بعد از خنک شدن، کيک را به شکل بستنی مگنوم، برش بزنیم.
    .