بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه نکات مهم از فر در شیرینی پزی

  • بازدید: 135
نکات مهم از فر در شیرینی پزی

نکات مهم از فر در شیرینی پزی

نکات مهم از فر در شیرینی پزی

  1. درجه حرارت فردرفرهای مختلف بر اساس سانتی گراد و فارنهایت است که با در دست داشتن جدول زیر می توان هر کیک یا شیرینی را در هر فری به راحتی پخت.
     
    درجه سانتی گراد
    درجه فارنهایت
    120       250
    150       300
    160       325
    180       350
    190       375
    200       400
    230       450
     
    توجه:
    با وجود داشتن این جدول، حتماً به دستورالعمل فر نیز توجه کنید.
    فرهایی که حداکثر حرارت آنها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت تنظیم شده اند.
    فرهایی که حداکثر حرارت آنها 250 تا 300 درجه است بر اساس سانتی گراد تنظمی شده اند.
    تبدیل درجه های سانتی گراد به فارنهایت یا برعکس دارای فرمول است ولی می توان به صورت تقریبی درجه فارنهایت را نصف کرد و درجه سانتی گراد را به دست آورد مثلاً اگر حرارت روی 400 درجه فارنهایت باشد باید فرهای سانتی گرادی را روی درجه 200 تنظیم کرد.