بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر طبقاتی

  • بازدید: 137
دسر طبقاتی

دسر طبقاتی

دسر طبقاتی

  1. مواد لازم:

    ▫️پودرنارگیل ......1پیمانه
    ▫️شیرخشک نیدو........2پیمانه
    ▫️پنکیک پودر.....1ق م
    ▫️تخم مرغ.......3عدد
    ▫️وانیل .....نوک ق چ
    ▫️آب ......1استکان
    ▫️شکر......1استکان
    ▫️پنیرماسکارپونه. ....1بسته
    ▫️خامه قنادی.......100گرم
    ▫️بیسکویت ساقه طلایی ....1بسته
    ▫️کرم کارامل. ....2بسته
    ▫️آب ......1پیمانه


    طرز تهیه:

    پودرنارگیل وشیرخشک نیدو رو باهم مخلوط  میکنیم  وتفت میدیم مرتب باید هم بزنید وحرارتش کم باشه تا به رنگ طلایی برسه
    تخم مرغ ووانیل و آب وشکر رو مخلوط  کرده  وباهم زن خوب میزنیم وبه همراه پکینگ  پودربه مواد بالا اضافه میکنیم 

    سینی فر رو چرب میکنیم ومواد رو درسینی میریزیم ودر فربادرجه حرارت صدوهشتادسانتی به مدت بیست دقیقه  قرارمیدیم وبعد از فر درمیاریم تا خنک بشه  این اولین لایه اس
    حالا لایه دوم پنیرماسکارپونه وخامه قنادی روباهم مخلوط  میکنیم وباهم زن خوب میزنیم وبعد روی موادفوق اضافه  میکنیم  ودریخچال به مدت نیم ساعت میزاریم 

    حالا بیسکویت ها روبه طور کامل روی مواد پنیرمون پخش میکنیم 
    کرم کارامل رو آب اضافه  میکنیم  وروی حرارت میزاریم تا بجوش بیاد بعد روی بیسکویت میریزیم ودو ساعت دریخچال قرارمیدیم  وبعد برش میزنیم